Η χρήση βιταμίνης C στο πρόσωπο μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για το δέρμα. Τον τελευταίο καιρό την έχω εντάξει και εγώ στην ρουτίνα περιποίησης μου. Παρακάτω θα δούμε κάποια από τα οφέλη της. 

  1. Πρώτον, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από βλάβες που προκαλούνται από την ρύπανση και τις ακτίνες UV. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των κηλίδων ηλικίας. 
  2. Η βιταμίνη C προωθεί επίσης την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, δίνοντας μια πιο νεανική εμφάνιση. 

  3. Μπορεί να φωτίσει την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση μαύρων κηλίδων. 
  4. Επιπλέον, η βιταμίνη C έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να ηρεμήσουν και να καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα. 
    Συνολικά, η ενσωμάτωση της βιταμίνης C στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο υγιή και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Στην αγορά υπάρχουν διάφορα προϊόντα που περιέχουν μέσα vitamin C, το πιο συνηθισμένο είναι σε μορφή serum.


 Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε tips και απόψεις ή και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.

Email-> marinaeleni26@gmail.com