Καθιερώθηκαν πλέον τα top 5 προϊόντων με οικονομικές αλλά και highend προτάσεις. Σε αυτό το top 5 θα δούμε προτάσεις για highend concealers τα οποία έχω δοκιμάσει και πιστεύω ότι αξίζουν σίγουρα τα λεφτά τους.
  1. Tarte Shape Tape Concealer-> Ένα από τα αγαπημένα μου concealer, με πλήρη κάλυψη, κρεμώδης υφή και μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Θέλει πολύ καλό ενυδατωμένο δέρμα από κάτω.

  2. NARS Radiant Creamy Concealer-> Σταθερή αξία χρόνια τώρα. Με κάλυψη που χτίζεται και λαμπερό φινίρισμα. Μία ελαφριά φόρμουλα που αναμειγνύεται στο δέρμα, χτίζοντας κάλυψη με λαμπερό και φυσικό φινίρισμα.

  3. Μac Studio Fix 24hours Concealer-> Ένα concealer με πολύ μεγάλη διάρκεια και πολλές αποχρώσεις. Είναι αδιάβροχο με ματ φινίρισμα και κάλυψη που χτίζεται. 

  4. Dior Forever Skin Correct-> Επίσης σταθερή αξία. Με μεγάλη διάρκεια, παρέχει κάλυψη αλλά και brightening effect, δηλαδή έχει αποτέλεσμα φωτεινότητας, βοηθώντας να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια και να δημιουργήσει μια πιο ξύπνια και ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά και ενυδατικές ιδιότητες.

  5. Yves Saint Laurent Touche Eclat-> Θα έλεγα μία επιλογή για να φωτίσει η περιοχή κάτω από τα μάτια και να δώσει μία ομοιομορφία στο χρώμα. Δεν μπορεί να δώσει κάποια κάλυψη αλλά όμορφο φωτεινό αποτέλεσμα.

      Αυτές και άλλες τόσες πολλές επιλογές που μπορούμε να εξερευνήσουμε στον κόσμο του μακιγιάζ. Αυτά τα πέντε είναι κάποια που πιστεύω ότι αξίζει η χρηματική επένδυση καθώς τα έχω δοκιμάσει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

 

    Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε tips και απόψεις ή και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.

Email-> marinaeleni26@gmail.com