Ένα ακόμα αγαπημένο top 5, αυτή την φορά με concealer. Νομίζω θα καθιερωθεί αυτή η σειρά με top 5 προϊόντα, και οικονομικά και highend. Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποια από  τα οικονομικά concealer που έχω δουλέψει και πραγματικά είναι πολύ αξιόλογα και τα εμπιστεύομαι. 

  1. MUA-PRO BASE CONCEALER-> Μέτρια προς υψηλή κάλυψη. Aν και δεν έχει πολλές αποχρώσεις, οι υπάρχοντες καλύπτουν όλους τους τόνους επιδερμίδας. Αρκετά σταθερό και πολύ εύχρηστο για κάθε μέρα.

  2. NYX-CANT STOP WONT STOP CONCEALER-> Ένα επίσης καλυπτικό concealer όπως και το αντίστοιχο foundation. Εξίσου σταθερό και κατάλληλο για λιπαρές.


  3. CATRICE-LIQUID CAMOUFLAGE CONCEALER-> Από τα πιο value for money concealer που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πολύ σταθερό και χωρίς να σεταριστεί επίσης κατάλληλο για λιπαρές και πολύ ωραίο σαν βάση για αποχρωματισμό στα μάτια.

  4. LOREAL-INFALLIBLE CONCEALER-> Έχει συγκριθεί με ένα best seller highend concealer και για μένα όχι άδικα. Υψηλή κάλυψη με πολύ εύχρηστες αποχρώσεις. Άνετα χρησιμοποιείται και ως foundation καθώς είναι πάρα πολύ παχύρευστο και καλύπτει τα πάντα. Δεν το προτείνω σε ξηρές επιδερμίδες.

  5. NYX-BARE WITH ME CONCEALER SERUM-> Ξανά η αγαπημένη μου nyx έκανε το θαύμα της με ένα concealer serum που είναι το μοναδικό ελαφρύ conealer που παράλληλα δίνει επαρκή κάλυψη. Παρόλο που είναι σε μορφή serum,δηλαδή πολύ υδαρές, είναι αρκετά σταθερό με σετάρισμα φυσικά.

      
    Αυτά είναι τα πέντε concealer που αν και drugstore θεωρώ ότι ανταγωνίζονται επάξια και πιο ακριβά. Τα έχω τεστάρει, τα δουλεύω και τα εμπιστεύομαι πλήρως, καθώς σε εμένα έχουν ταιριάξει απόλυτα. Έρχεται πολύ σύντομα και top 5 με τα highend.

   

   Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε tips και απόψεις ή και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.

Email-> marinaeleni26@gmail.com