Ο Μάρτιος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και σκέφτηκα να σας πω τα προϊόντα skincare που ξεχώρισα για αυτόν τον μήνα και αυτά που χρησιμοποίησα πιο πολύ. 

  1. Aloe-colours face wash ->  Ένα ήπιο σαπούνι προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ για να πλύνω το πρόσωπό μου πριν βάλω οτιδήποτε άλλο πάνω. Δεν τραβάει μετά το δέρμα και έχει μια υπέροχη μυρωδιά πούδρας

    .
  2. Fluff face cleansing Lotion -> Γαλάκτωμα για ντεμακιγιάζ, ένα από τα πιο ωραία και μυρωδάτα που έχω δοκιμάσει. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες είναι αρκετά λεπτόρρευστο οπότε μπορεί άνετα να το χρησιμοποιήσει και μια λιπαρή. 

  3. Fluff balsam makeup remover -> Ότι πιο μυρωδάτο έχω δοκιμάσει...είναι βούτυρο για ντεμακιγιάζ. Δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα του, για όλες τις επιδερμίδες. Θα μπείτε πολλές φορές στον πειρασμό να το φάτε πιστέψτε με... αν το δοκιμάσετε θα με θυμηθείτε!

  4. Aloe-colours aloe vera face serum -> Ένα από τα πιο ενυδατικά serum που κυκλοφορούν, η αλήθεια είναι ότι είναι καιρό μέσα στα αγαπημένα και σίγουρα θα το βλέπετε και για καιρό ακόμα. Το best seller της εταιρίας και όχι άδικα! Για όλες τις επιδερμίδες και αυτό, με πολύ ελαφριά μυρωδιά, εγώ το χρησιμοποιώ πολύ και πριν από το μακιγιάζ!

  5. Fluff cream cloud -> Αν χρειάζεστε άμεση ενυδάτωση τρέξτε να πάρετε την συγκεκριμένη ενυδατική. Δεν θα την πρότεινα σε λιπαρές επιδερμίδες εκτός αν είστε πολύ αφυδατωμένες. Είναι πολύ παχύρευστη κρέμα και για αυτό θέλει λίγη ποσότητα, αυτό σημαίνει ότι κρατάει και για αρκετό καιρό. Η μυρωδιά της είναι αρκετά ευχάριστη.

  6. Fluff eye cream -> Δεν φημολογείται άδικα ότι μοιάζει αρκετά με μια αρκετά ακριβή κρέμα ματιών. Είναι σε μορφή gel και καθώς δουλεύετε στο χέρι ρευστοποιείται αμέσως. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, την χρησιμοποιώ το τελευταίο δίμηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

  7. Laouta sun-lite pearl -> Tο αντηλιακό που χρησιμοποιούσα σχεδόν όλο τον χειμώνα. Αρκετά λεπτόρρευστο με πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Παρέχει μια ανεπαίσθητη λάμψη στο πρόσωπο.

  8. Laouta Γαζία ->  Το τελευταίο αλλά πολύ αγαπημένο μου λαδάκι από την laouta εννοείται πως δεν είναι άλλο από το Γαζία, που έγινε σε συνεργασία με την αγαπημένη Κλαίρη Δημοπούλου. Απίστευτη μυρωδιά, κομψή λάμψη, χωρίς καμία υπερβολή και χωρίς να φαίνεται ξένη πάνω στο δέρμα, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα αν και λάδι και φυσικά δεν είναι μόνο για το σώμα που το χρησιμοποιώ εγώ.

 

  Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε tips και απόψεις ή και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.

Instagram->https://www.instagram.com/marina__makri/?hl=el

Facebook->https://www.facebook.com/Marillenas-tips-107357811890270

Email-> marinaeleni26@gmail.com