Το αιώνιο πρόβλημα μιας γυναίκας όταν βάφεται. Πως καλύπτω τους μαύρους κύκλους μου και γιατί γκριζάρει το concealer?!?!

Ας ξεκινήσουμε με το προϊόν που  μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάλυψη:

  • Κορέκτορας 
  Ο κορέκτορας καλύπτει διάφορες δυσχρωμίες του προσώπου, έχει πολύ κάλυψη με παχύρευστη σύνθεση και υπάρχει σε διάφορα χρώματα. Το χρώμα που καλύπτει τους μαύρους κύκλους είναι το ροζ και το ροδακινί.

  Ο λόγος που γκριζάρει το concealer μας κάτω από τα μάτια είναι γιατί θέλοντας να δώσουμε φως σε εκείνη την περιοχή χρησιμοποιούμε πιο ανοιχτή απόχρωση concealer. Αυτό το βήμα είναι απόλυτα σωστό μόνο αν πρώτα καλύψουμε τον μαύρο κύκλο από κάτω με κάποιον κορέκτορα.
  Το μυστικό λοιπόν για την κάλυψη του κύκλου, χωρίς να γκριζάρει το concealer, είναι να καλύψουμε τον κύκλο με έναν ροζ ή ροδακινί κορέκτορα που μπορεί να εξουδετερώσει την δυσχρωμία και από πάνω να βάλουμε την πιο ανοιχτή απόχρωση concealer για να δώσουμε φως!


*EXTRA TIP* Για πιο φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αντί για κορέκτορα, ένα concealer σε ροδακινί τόνους. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε την βαριά υφή του κορέκτορα, χρησιμοποιώντας 2 concealer, ένα για αποχρωματισμό και ένα για φως

Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε tips και απόψεις αλλά και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.

Email-> marinaeleni26@gmail.com

Παρακάτω σας βάζω link από ένα concealer που εμπιστεύομαι απόλυτα καθώς και από μια παλέτα με κορέκτορες σε περίπτωση που θέλετε παραπάνω κάλυψη->