Πόσες φορές είμαστε έξω από το σπίτι όλη μέρα...Δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού, βόλτες, ψώνια. Οπότε τι γίνεται όταν θέλουμε να ανανεώσουμε το ήδη υπάρχων μακιγιάζ ή να κάνουμε ένα γρήγορο για όλες τις περιστάσεις? Τι πρέπει  να έχουμε μέσα στο νεσεσέρ μας, χωρίς να επιβαρύνει την ήδη βαριά μας τσάντα? (Μεταξύ μας, μιλάμε για γυναικεία τσάντα, εννοείται πως θα είναι βαριά)   

                 

             Πάμε να δούμε μαζί τα 6 προϊόντα που ποτέ δεν λείπουν από το δικό μου νεσεσέρ!

  1. Mascara ->  Χωρίς mascara δεν μπορεί να σταθεί κάποιο μακιγιάζ. Ξυπνάει το βλέμμα, δεν φαινόμαστε τόσο κουρασμένες, δίνει ένταση στα μάτια μας. Ακόμη και μόνο mascara να βάλουμε αλλάζει το βλέμμα κατευθείαν.
  2. Προϊόν για φρύδια-> Πολλές φορές ,κακώς, παραλείπεται αυτό το βήμα. Απλά ένα μολύβι να έχουμε μαζί μας και να τονίσουμε τα φρύδια, χωρίς κάποια ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, κατευθείαν αλλάζει όλο μας το πρόσωπο.
  3. Concealer-> Πάντα κάτι θα χρειαστεί να καλύψουμε, ,ίσως ακόμα να δώσουμε και extra φωτεινότητα κάτω από το μάτι ή και ακόμα να το χρησιμοποιήσουμε σαν foundation αν κάνουμε ένα μακιγιάζ από την αρχή. Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί το κανονικό μας foundation.
  4. Κραγιόν-> Είναι ένα από τα πρώτα που θα χρειαστούν ανανέωση. Εννοείται  θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ για να μην έχουμε και ρουζ μαζί μας, το οποίο είναι και αυτό από τα πρώτα που φεύγουν στο μακιγιάζ μας!
  5. Bronzer-> Για μένα το bronzer δίνει άλλη αίσθηση σε ένα μακιγιάζ. Ζεσταίνει το πρόσωπο και μπορεί να φορεθεί και σαν σκιά επίσης. Αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω μαζί μου ένα όχι τόσο θερμό bronzer έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις σκιάσεις μας(contouring).
  6. Πούδρα-> Εννοείται φυσικά ότι μέσα σε ένα νεσεσέρ δεν μπορεί να λείπει μια πούδρα. Προτείνω σε compact μορφή για να αποφύγουμε να χυθεί και να λερώσει, αλλά και γιατί συνήθως οι compact πούδρες έχουν και κάποια κάλυψη.  

      Φυσικά οι ανάγκες και οι προτιμήσεις αλλάζουν οπότε ο καθένας προσαρμόζει το νεσεσέρ του όπως θέλει...αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις.  


Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε tips και απόψεις ή οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.

Email-> marinaeleni26@gmail.com


Παρακάτω θα σας βάλω τα  links από τα προϊόντα που εγώ χρησιμοποιώ και προτείνω ανεπιφύλακτα.

Mascara->https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/matia/mascara/nyx-on-the-rise-volume-liftscara-00000067679/

Φρύδια->https://www.myaroma.gr/proion/catrice-brow-definer-brush-pen-longlasting/

Concealer->https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/prosopo/concealers/mac-studio-fix-24-hour-smooth-wear-concealer-00000058699/

Kραγιόν->https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/heili/kragion/mac-matte-lipstick-00000037038/

Bronzer->https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/prosopo/bronzers-proswpou/nyx-california-beamin-face-body-bronzer-00000065843/

Πούδρα->https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/prosopo/poudres/radiant-perfect-finish-compact-face-powder-00000041857/