Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη...Η Παρασκευή είναι εργάσιμη μέρα και για πολλούς δεν είναι η τελευταία εργάσιμη της βδομάδας, καθώς πολλοί δουλεύουν και το Σάββατο!! Παρόλα αυτά είναι και θα είναι ανέκαθεν μια μέρα που ξυπνάς με όρεξη, με κέφι, γενικά με αίσθηση ανανέωσης και διαφοροποίησης της καθημερινής μας ρουτίνας...Είπα λοιπόν να προτείνω κάποια από τα αγαπημένα μου μαγαζιά για φαγητό, καφέ, ποτό ή και ακόμα μια απλή βόλτα!!


ΦΑΓΗΤΟ:

Διαθέτει υπέροχο φαγητό , με ποικιλία στις γεύσεις , πολύ εξυπηρετικό προσωπικό και ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον για να απολαύσει κάποιος το γεύμα του ευχάριστα. 

ΚΑΦΕ:
Παρόλο που το παραπάνω εστιατόριο μπορεί να σου προσφέρει και καφέ, η δική μου προτίμηση είναι ένα μαγαζί που βρίσκεται σε ψηλό σημείο της πόλης, και δεν είναι άλλο από τον<<Λόφο καφέ,μπαρ>>https://www.google.com/search?q=%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%83+%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7&source=lmns&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwi05LPPoZv2AhVLuSoKHaGvC34Q_AUoAHoECAEQAA

Ένα καταπληκτικό μέρος, με υπέροχη θέα, ευγενικό προσωπικό...Μια ήρεμη τοποθεσία για τον καφέ μας  αλλά και για το ποτό μας καθώς το βράδυ γίνεται ακόμα πιο όμορφο το τοπίο και πιο ρομαντική η ατμόσφαιρα! Διαθέτει και για τους γονείς της παρέας μας, παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους για να απολαμβάνουν η μαμά και ο μπαμπάς ξένοιαστοι τον καφέ τους.

Αν και υπάρχουν άπειρες ακόμα επιλογές καθώς εγώ σας είπα τα δύο αγαπημένα μου μαγαζιά, έχω μια ακόμα, αυτή τη φορά περιοχή και όχι μαγαζί συγκεκριμένο, που προτείνω ανεπιφύλαχτα!! Αυτή η περιοχή δεν είναι άλλη από τα << ΚΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ>> . Μπορείτε να βρείτε διάφορα μαγαζιά για καφέ, ποτό, φαγητό ακόμα και για ψώνια αλλά και πολύ ωραίους δρόμους και προορισμούς για μεγάλους περιπάτους. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες φωτογραφίες από την πιο ιδιαίτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.





Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο και διασκεδαστικό αυτό το άρθρο. Θα χαρώ να ανταλλάξουμε tips  και απόψεις...αλλά και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θα με βρείτε στα social παρακάτω.
Email-> marinaeleni26@gmail.com