Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πάντα πέντε χιλιάδες προϊόντα για να κάνουμε ένα καθημερινό μακιγιάζ. Κάποιες μέρες δεν έχουμε ούτε τον χρόνο ούτε και την όρεξη να κάτσουμε μπροστά στον καθρέφτη για ώρες. Για αυτές τις μέρες λοιπόν μπορούμε να διαθέσουμε πέντε λεπτά με πέντε προϊόντα, έτσι ώστε να βγούμε φρέσκες και περιποιημένες έξω!


  1. Concealer-> Δεν χρειαζόμαστε πάντα κάποια βάση(foundation) για να ξεκινήσουμε το μακιγιάζ. Το concealer μπορεί να χαρίσει την ομοιομορφία στο πρόσωπο μας καλύπτοντας τοπικά οποιαδήποτε δυσχρωμία ( κοκκινίλες. μαύρους κύκλους κ.λ.π ). Αφενός έχουμε μια χρωματική αρμονία, αφετέρου έχουμε πιο ανάλαφρη επιδερμίδα, καθώς χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα.
  2. Mascara-> Ένα από τα βασικότερα βήματα για να μπορέσει να σταθεί ενα μακιγιάζ. Ακόμα και τίποτα άλλο να μην βάλουμε στα μάτια μας η mascara είναι σημαντική για να δείξουμε ξεκούραστες και περιποιημένες.
  3. Φρύδια-> Πομάδα, tinted gel, σκιά, μολύβι?!?! Αυτό το αφήνω πάνω σας...οποιοδήποτε προϊόν σας αρέσει και σας είναι πιο εύκολο στην χρήση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε...και να θυμάστε τα φρύδια είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Έχοντας τονισμένα και περιποιημένα φρύδια, έχουμε το άλφα και το ωμέγα για ένα μακιγιάζ!
  4. Κραγιόν-> Βάζουμε χρώμα στο μακιγιάζ. Βάζουμε χρώμα στα χείλη μας, βάζουμε χρώμα και στο πρόσωπο μας καθώς χρησιμοποιείτε και σαν ρουζ. Προτείνω ένα σε ροδακινί, κοραλί τόνους για να δώσει ζωή και φρεσκάδα.
  5. Πούδρα-> Για πολλούς αυτό το βήμα θεωρείται προαιρετικό...εγώ θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο ανεξαρτήτως τύπο επιδερμίδας, καθώς μας χαρίζει διάρκεια.
Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και tips καθώς και οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε...μπορείτε να με βρείτε στα social παρακάτω.
         E-mail-> marinaeleni26@gmail.com

                
 FOR MORE MAKE UP PRODUCTS VISIT HERE:
GALERIE de beaute->https://go.linkwi.se/z/12425-3/CD25790/?                                       
Attica the Department store->https://go.linkwi.se/z/12402-3/CD25790/?